ETUSIVU       YHDISTYS       PK-LAJIT       KALENTERI       TIEDOTUS       FOORUMI       TULOKSET"Tulevaisuuden Toivot" / SM-ryhmä

"Hyvähän se on kun on noin kokenut ja taitava ohjaaja. Ties monesko koira sillä on jo menossa, jolla on arvokisatasolla kilpaillut."

"Helppo kai se on tuloksia tehtailla ja titteleitä napsia lahjakkaalla koiralla. Varmasti saa pentulaatikosta valita parhaan päältä."

"Ei se ohjaajakaan näytä kokeessa jännittävän."

"...ei minusta ja koirastani ainakaan olisi isoihin pippaloihin. Mehän voidaan vaikka mokata siellä!" Ai kamalaa!!Arvaas mitä. Jokainen, ihan jokainen on joskus omaa koiraurheilu-uraa aloitellut oli laji mikä tahansa eikä täydellistä ohjaajaa saati koiraa ole olemassakaan. Menestyminen vaatii työtä, työtä ja työtä.

Koiriakin pitää kouluttaa ja treenata - ei ne Suomen huiput tai maailman mestaritkaan ole ilmaiseksi saavutuksiaan saaneet. Tuliko yllätyksenä? Ei pitäisi. Heillekin sattuu mokia ja pieleen menneitä kisoja. So? Lisää treeniä ja kohti uusia haasteita. Ei sen monimutkaisempaa.

Oulun palveluskoirayhdistykseen on perustettu SM-ryhmä, joka valmentautuu tähtäimenään osallistuminen arvokisoihin. Ponnahduslautana SM-ryhmään toimii Tulevaisuuden Toivot-porukka. SM-ryhmän vetäjinä toimivat pitkänlinjan harrastajat ja pk-tuomarit Kauko Ruokolainen ja Eeva Äijälä.

Kaikille jäsenille avoin infotilaisuus ryhmien toiminnasta järjestetään Tasssutörmällä tiistaina 22.9.20015 klo 19:00 alkaen.

Tassutörmällä nähdään! Terveisin Ansku the assistentti


webmasteropky@gmail.com
ala